-

Informationsbrev angående Covid-19

Med anledning av spridningen av Coronaviruset vill vi med detta meddelande informera om att Krylbo Elektra arbetar med servicearbeten, försäljning och verkstadsarbeten som vanligt men med vidtagna försiktighetsåtgärder.

Vår högsta prioritet är att säkerställa tryggheten för våra kunder och anställda. Vi följer utvecklingen noga och har vidtagit försiktighetsåtgärder i linje med Folkhälsomyndighetens och andra relevanta myndigheters rekommendationer. Med omtanke om er som kund och vår personal kommer vi vid behov att fatta ytterligare beslut om åtgärder för att minimera smittspridningen.

Vår riskbedömning innefattar besökare, personal, kundbesök, servicearbeten samt arbete på vår verkstad.

Vi finns självklart tillgängliga för digitala möten via Skype och Teams som ersättning för fysiska besök.

Vi ser för tillfället inga störningar i leveranser eller bemanning, detta kan dock ändra sig på kort tid och vi kommer då att meddela detta direkt till respektive beställare.

Category: Uncategorized

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*